LUKOIL ROMANIA S.R.L.
LUKOIL ROMANIA S.R.L.

Noutati

LUKOIL ROMÂNIA ÎNDEPLINEŞTE CERINŢELE STANDARDELOR ISO 9001 ŞI EN ISO 14001

{ 04.05.2017 0:00:00 }

​​LUKOIL România S.R.L. (care face parte din Grupul "LUKOIL") a trecut cu succes reatestarea sistemului integrat de gestiune  ISO 9001 și EN ISO 14001, devenind una dintre primele societăți din ramura petrolieră din România care îndeplinește cerințele standardului internațional în domeniul calității produselor, protecției mediului, sănătății și securității în muncă, conform versiunii standardelor din 2015.​​​

Conform concluziilor comisiei de atestare, Compania oferă produse și servicii care îndeplinesc integral cerințele clienților și ale normelor legale. De asemenea, versiunea standardelor  ISO din anul 2015 confirmă faptul că Societatea corespunde cerințelor îmbunătățirii sistemului de eficiență ecologică, sănătate și securitate în muncă. 

„Implementarea, menținerea și îmbunătățirea sistemului integrat de management reprezintă condiții obligatorii pentru certificarea internațională, influențează imaginea Companiei pe piață și reflectă atitudinea re​sponsabilă a acesteia față de toate părțile implicate: clienți, parteneri, angajați și comunitatea locală" – a declarat Primul vice-președinte al PAO „LUKOIL", dl. Vladimir Nekrasov.

  • Știre în formatul PDF

Ați putea fi interesat(ă)