LUKOIL ROMANIA S.R.L.
LUKOIL ROMANIA S.R.L.

Promoții

23 noiembrie 2020 – 23 decembrie 2020

Campania este adresată tuturor deținătorilor de carduri de loialitate CLUB LUKOIL care alimentează din cadrul SDC LUKOIL, în perioada de valabilitate a Campaniei, carburant de tip motorină, benzină sau GPL auto, în cantitate de minimum 25 de litri, pe un singur bon fiscal, şi utilizează cardul de loialitate CLUB LUKOIL la efectuarea tranzacţiei.

Detalii în Regulamentul Campaniei „LUKOIL îți dublează punctele la alimentările de minim 25 litri de carburant!”

 • Regulament campanie LUKOIL iți dublează punctele la alimentările de minim 25L carburant!
 • Anexa 1 la Regulament

Campania se desfășoară în perioada 18 ianuarie – 17 ianuarie 2021, în fiecare zi de sambătă și duminică, precum și în zilele de 24 ianuarie, 17 aprilie, 20 aprilie, 1 mai, 1 iunie și 8 iunie, 30 noiembrie, 1 decembrie, 25 decembrie 2020 și 1 ianuarie 2021. Participanții beneficiază în perioada de desfășurare a Campaniei de prețuri reduse la achiziția carburanților ecto prin intermediul cardului de loialitate CLUB LUKOIL.

Campania se adreseaza tuturor participanților care achiziționează prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL, din stațiile de distribuție carburanți din rețeaua LUKOIL Romania menționate în Anexa nr. 1, carburanți ecto, respectiv motorină ecto Super Diesel, benzină Ecto Plus 95 și benzină Ecto 100 în perioada de valabilitate a Campaniei.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „În week-end la carburanții ecto ai prețuri mai mici pe cardul de loialitate" și în actul adițional.

 • Regulament Campanie
 • Anexa 1 - lista benzinarii
 • Act aditional la Regulamentul Campaniei

În perioada 16 septembrie - 30 noiembrie, în fiecare zi, între orele 08:00 – 12:00, participanții beneficiază de o cafea la minimum 20 Litri de GPL auto alimentați.

Campania este adresată tuturor deținătorilor de carduri de loialitate CLUB LUKOIL care alimentează minimum 20 litri carburant GPL AUTO din cadrul SDC LUKOIL prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL, în perioada de valabilitate a Campaniei, pe un singur bon fiscal.

Detalii în Regulamentul Campaniei La LUKOIL te încarci cu energie!".

 • Regulament campanie LA LUKOIL TE ÎNCARCI CU ENERGIE!
 • Act aditional 1 la regulament campanie LA LUKOIL TE INCARCI CU ENERGIE
 • Act aditional 2 la regulament campanie LA LUKOIL TE INCARCI CU ENERGIE
 • Anexa 1_Regulament campanie La LUKOIL te incarci cu energie!
 • Anexa 2_Regulament campanie La LUKOIL te incarci cu energie!

01.04.2019-31.03.2021

În perioada 1 aprilie de la ora 00:10 - 31 martie 2021 până la ora 23:50, toate persoanele fizice care dețin un card de loialitate, pe care l-au ridicat din orice stație de distribuție carburanți a LUKOIL România, începând cu data de 16.08.2018 și care la data și ora de început a Campaniei, respectiv 1 aprilie 2019, ora 00:10, încă nu este activat prin înregistrarea pe site-ul www.club-lukoil.ro, își activează Cardul de Loialitate prin înregistrare pe site-ul www.club-lukoil.ro, primesc automat pe Cardul de Loialitate, la finalizarea cu succes a activării, 50 (cincizeci) de Puncte, care pot fi utilizate de acesta exclusiv în stațiile de distribuție carburanți LUKOIL România și numai pentru achiziția de carburanți.

 • Regulamentul campaniei
 • Act aditional la Regulamentul Campaniei

19.11.2018 — 31.03.2021

Cardul CLUB LUKOIL îți aduce un discount de 10 bani la fiecare litru de GPL achiziționat.

Campania se adresează posesorilor de card CLUB LUKOIL mai puțin, posesorilor de carduri care beneficiază în mod continuu de o reducere de preț la GPL, în baza condițiilor contractuale agreate.

 • Regulamentul campaniei
 • Act adițional la Regulamentul Campaniei