LUKOIL România S.R.L.
LUKOIL România S.R.L.

Având 315 stații de distribuție carburanți dispuse pe întreg teritoriul țării, LUKOIL România este o prezență semnificativă pe piața de profil din România. În stațiile de distribuție LUKOIL România își desfășoară activitatea peste 3000 de angajați. Vă așteptăm în fiecare zi în benzinăriile noastre, pregătiți să vă oferim o gamă variată de produse și servicii!

Stimati Clienti,

In perioada 01.07.2022-30.09.2022, venim in intampinarea celor stipulate in OUG nr. 106 din 30.06.2022 pentru susținerea acordării de reduceri ale prețurilor la benzină și motorină pentru consumatorii finali care achiziționează pentru consumul propriu carburanții din stațiile noastre de distribuție si acordam o reducere de 0.50 lei/litru, fata de pretul valabil la pompa in momentul realizarii achizitiei.

Din aceasta reducere, 0.25 lei/litru este suportata de bugetul de stat.

OUG nr. 106 din 30.06.2022 pentru susținerea acordării de reduceri ale prețurilor la benzină și motorină prevede ca pe perioada de aplicare a acestei reduceri, benzinariile vor afisa pe totem pretul care include aceasta reducere de pret, iar in sistemul de gestiune si la pompa va fi inscris pretul de vanzare fara reducerea comerciala. De asemenea, reducerea de pret trebuie evidentiata distinct pe bonuri fiscale si/sau facturi.

Ce inseamna asta:

Pe totem vom expune pretul deja redus cu 0.50 lei/litru fata de pretul intregistrat in sistemul de gestiune;

Pe pompa vom afisa pretul intreg, fara reducere aplicata, egal cu cel inregistrat in sistemul de gestiune, prin urmare pretul la pompa afisat va fi cu 0.50 lei/litru mai mare decat cel de la totem, pentru acelasi produs;

  • Pe bonul fiscal, in afara de elementele specifice, veti avea urmatoarele informatii:

    • Pretul din sistemul de gestiune;

    • Volumul alimentat

    • Valoarea la pret intreg din sistem gestiune

    • Reducerea 0.50 lei litru egala cu volumul alimentat inmultit cu 0.50 lei/litru.

Va asteptam in benzinariile noastre!