INFORMARE !

Dorim să informăm toate persoanele interesate, cu privire la o tentativă de fraudă împotriva clienților LUKOIL România. Avem cunoștință de faptul că în mediul online a apărut o informație falsă, conform căreia LUKOIL România ar desfășura un sondaj, recompensat cu premii în bani, cu prilejul împlinirii a 30 de ani de la înființarea companiei.

Menționăm că LUKOIL România nu promovează campanii și promoții în mediul online DECÂT pe site-ul propriu – www.lukoil.ro și pe pagina oficială de Facebook – fb.com/LUKOILRomania.

Societatea intenționează să ia măsurile necesare, în conformitate cu prevederile legale aplicabile, pentru identificarea și atragerea răspunderii persoanelor responsabile.

LUKOIL România S.R.L.
LUKOIL România S.R.L.

Având 313 stații de distribuție carburanți dispuse pe întreg teritoriul țării, LUKOIL România este o prezență semnificativă pe piața de profil din România. În stațiile de distribuție LUKOIL România își desfășoară activitatea peste 3000 de angajați. Vă așteptăm în fiecare zi în benzinăriile noastre, pregătiți să vă oferim o gamă variată de produse și servicii!