LUKOIL ROMANIA S.R.L.
LUKOIL ROMANIA S.R.L.

Promoții

07 septembrie – 06 noiembrie 2022

În fiecare zi, între orele 07:00 – 11:00, în perioada de valabilitate a Campaniei, orice persoană care alimentează minimum 12 Litri, carburant de tipul benzină Ecto Plus 95, benzină Ecto 100 sau motorină Ecto Super Diesel pe un singur bon fiscal, prezintă la casa de marcat cardul de loialitate CLUB LUKOIL al cărui deținător este și achită contravaloarea achiziţiei cu numerar, card bancar sau tichete cadou pe suport electronic, dintre cele acceptate la plată în SDC LUKOIL, va beneficia de unul din premiile:

 -în SDC LUKOIL menționate în Anexa nr.1: Caffee Expresso (50 ml) sau Caffe Lungo (110 ml) la alegere;

-în SDC LUKOIL menționate în Anexa nr.2: Caffee Jeton Vending.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „DIMINETI ENERGIZANTE IN BENZINARIILE LUKOIL!"

 • Regulament campanie
 • Anexa 1
 • Anexa 2

01.11.2021-30.09.2022

În perioada 1 noiembrie 2021 - 30 septembrie 2022, toate persoanele fizice care dețin un card de loialitate activat pină la data de 31 octombrie 2021 inclusiv, la data de 1 noiembrie 2021 vor fi înscrise direct în categoria GOLD și vor beneficia de regulile de acumulare a Punctelor la efectuarea de tranzacții în stațiile de distribuție carburanți LUKOIL România, prevăzute pentru această categorie in art. 6.2 din Regulamentul Programului de Fidelizare (numărul de Puncte acordate la tranzacții) sau toate persoanele fizice care dețin un card de loialitate neactivat, pe care il activează pină la data de 30 septembrie 2022 inclusiv, la data activării vor fi înscrise direct în categoria GOLD și vor beneficia in consecinta de regulile de acumulare a Punctelor la efectuarea de tranzacții în stațiile de distribuție carburanți LUKOIL România, prevăzute pentru această categorie in art. 6.2 din Regulamentul Programului de Fidelizare.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „ESTI CLIENT GOLD"

 • Regulament ESTI CLIENT GOLD
 • Act aditional nr 1

01.11.2021-30.09.2022

În perioada 1 noiembrie 2021 - 30 septembrie 2022, toate persoanele fizice care dețin un card de loialitate, pe care l-au ridicat din orice stație de distribuție carburanți a LUKOIL România și care la data  de început a Campaniei, încă nu este activat prin înregistrarea pe site-ul www.club-lukoil.ro, sau aplicatia mobila LUKOIL Romania, în cadrul duratei Campaniei intră in posesia unui Card de loialitate, pe care il ridică din orice stație de distribuție carburanți a LUKOIL România, în cadrul duratei Campaniei, activează Cardul de loialitate respectiv, prin înregistrare prin intermediul aplicației mobile LUKOIL România sau pe site-ul www.club-lukoil.ro  și efectuează minimum o (1)  tranzacție (achizitie de carburanti sau de alte produse/servicii) utilizând Cardul de loialitate, primesc automat pe Cardul de Loialitate, 1000 (o mie) de Puncte, care pot fi utilizate de acesta exclusiv în stațiile de distribuție carburanți LUKOIL România, pentru achiziția de carburanți respectiv alte produse si servicii din stațiile de distribuție carburanți a LUKOIL România, cu excepția țigaretelor, vignetelor, PEAJului, altor taxe de drum, incărcărilor electronice.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „Castiga 1000 de puncte la activare!"

 • Regulament CASTIGA 1000 DE PUNCTE LA ACTIVARE!
 • Act aditional 1
 • Act aditional 2

Campania se desfășoară în perioada 22 noiembrie 2021 – 31 octombrie 2022, în fiecare zi de sambătă și duminică, precum și în zilele de 30 noiembrie, 1 decembrie 2021, 24 ianuarie, 22 aprilie, 25 aprilie, 1 iunie, 13 iunie și 15 august 2022. Participanții beneficiază în perioada de desfășurare a Campaniei de prețuri reduse la achiziția carburanților ecto prin intermediul cardului de loialitate CLUB LUKOIL.

Campania se adreseaza tuturor participanților care achiziționează prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL, din stațiile de distribuție carburanți din rețeaua LUKOIL Romania menționate în Anexa nr. 1, carburanți ecto, respectiv motorină ecto Super Diesel, benzină Ecto Plus 95 și benzină Ecto 100 în perioada de valabilitate a Campaniei.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „În week-end la carburanții ecto ai prețuri mai mici pe cardul de loialitate" și în actul adițional.

 • Regulament Campanie
 • Act aditional 1
 • Act aditional 2
 • Act aditional 3
 • Anexa 1 - lista benzinarii

22.11.2021 — 31.10.2022

Cardul CLUB LUKOIL îți aduce un discount de 10 bani la fiecare litru de GPL achiziționat.

Campania este adresată persoanelor deținătoare de carduri de loialitate CLUB LUKOIL care achiziționează, în perioada de valabilitate a Campaniei, din cadrul oricărei stații de distribuție carburanți a LUKOIL România, GPL AUTO prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL.

 • Regulamentul campaniei
 • Act aditional 1
 • Anexa 1 - lista benzinarii

26.09.2022 — 30.10.2022

 Campania este adresată persoanelor fizice care dețin un card de loialitate CLUB LUKOIL care achiziționează, în perioada de valabilitate a Campaniei, din cadrul oricărei stații de distribuție carburanți a LUKOIL România, GPL AUTO prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL.

Participanții beneficiază, în perioada de desfășurare a Campaniei, de o reducere de 5 bani/litru la achiziția de GPL AUTO prin intermediul cardului de loialitate CLUB LUKOIL. Reducerea acordată în baza prezentului Regulament este calculată față de prețul afișat în cadrul SDC LUKOIL și se cumulează cu reducerea de 10 bani/litru acordata în baza Regulamentului Campaniei „Reduceri de preț la GPL AUTO pentru posesorii de card CLUB LUKOIL",

 • Regulament campanie
 • Anexa 1 - Lista statii GPL