LUKOIL ROMANIA S.R.L.
LUKOIL ROMANIA S.R.L.

Promoții

10 aprilie 2023 – 31 mai 2023

Campania este adresată deținătorilor de carduri de loialitate CLUB LUKOIL activate, emise de Organizator in conformitate cu Regulamentul de participare la Programul de fidelizare a clientilor LUKOIL Romania SRL, care vor inregistra in contul cardului de loialitate pentru prima data o tranzactie utilizand codul QR al cardului de loialitate din aplicatia mobila Lukoil Romania. Pentru claritate, Campania este adresată deținătorilor de carduri de loialitate CLUB LUKOIL activate care, până la data de 09.04.2023 inclusiv, nu au utilizat la tranzacționare, codul QR al cardului de loialitate din aplicația mobilă Lukoil Romania.

Participanții beneficiază, în perioada de desfășurare a Campaniei, de 2000 puncte, acordate o singură dată in contul cardului de loialitate la utilizarea pentru prima dată a codului QR al cardului de loialitate din aplicatia mobilă Lukoil Romania. Punctele acordate in baza prezentului Regulament se cumuleaza cu punctele acordate in conformitate cu Regulamentul de participare la Programul de fidelizare a clientilor LUKOIL Romania SRL.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „2000 DE PUNCTE LA UTILIZAREA PENTRU PRIMA DATA A APLICAȚIEI MOBILE LUKOIL ROMÂNIA!"

 • Regulament

10 aprilie 2023 – 31 mai 2023

Campania este adresată tuturor deținătorilor de carduri de loialitate CLUB LUKOIL activate, emise de Organizator in conformitate cu Regulamentul de participare la Programul de fidelizare a clientilor LUKOIL Romania SRL, care alimenteaza cu carburanti Ecto 100, Ecto Super Diesel si/sau cumpăra produse din magazin si utilizeaza aplicatia mobila (codul QR al cardului de loialitate) la efectuarea tranzacţiei.

Participanții beneficiază, în perioada de desfășurare a Campaniei, de puncte duble fata de punctele acordate in conformitate cu regulamentul de participare la Programul de fidelizare a clientilor LUKOIL Romania, in functie de segmentul (categoria) BRONZE, SILVER, GOLD, PLATINUM, VIP din care face parte.

 Detalii în Regulamentul Campaniei - „PUNCTE DUBLE CU APLICAȚIA MOBILĂ LUKOIL ROMÂNIA!"

 • Regulament

01 mai – 15 iunie 2023

În fiecare zi, între orele 07:00 – 12:00, în perioada de valabilitate a Campaniei, orice persoană care alimentează minimum 20 Litri de GPL Auto pe un singur bon fiscal, prezintă la casa de marcat cardul de loialitate CLUB LUKOIL al cărui deținător este și achită contravaloarea achiziţiei cu numerar, card bancar sau tichete cadou pe suport electronic, dintre cele acceptate la plată în SDC LUKOIL, va beneficia de unul din premiile:

 -în SDC LUKOIL menționate în Anexa nr.1: Caffee Expresso (50 ml) sau Caffe Lungo (110 ml) la alegere;

-în SDC LUKOIL menționate în Anexa nr.2: Caffee Jeton Vending.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „PRIMESTI O CAFEA LA O ALIMENTARE DE MIMIM 20 LITRI GPL IN BENZINARIILE LUKOIL!"

 • Regulament
 • Anexa 1
 • Anexa 2

01.11.2021-31.07.2023

În perioada 1 noiembrie 2021 - 31 iulie 2023, toate persoanele fizice care dețin un card de loialitate activat pină la data de 31 octombrie 2021 inclusiv, la data de 1 noiembrie 2021 vor fi înscrise direct în categoria GOLD și vor beneficia de regulile de acumulare a Punctelor la efectuarea de tranzacții în stațiile de distribuție carburanți LUKOIL România, prevăzute pentru această categorie in art. 6.2 din Regulamentul Programului de Fidelizare (numărul de Puncte acordate la tranzacții) sau toate persoanele fizice care dețin un card de loialitate neactivat, pe care il activează pină la data de 31 iulie 2023 inclusiv, la data activării vor fi înscrise direct în categoria GOLD și vor beneficia in consecinta de regulile de acumulare a Punctelor la efectuarea de tranzacții în stațiile de distribuție carburanți LUKOIL România, prevăzute pentru această categorie in art. 6.2 din Regulamentul Programului de Fidelizare.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „ESTI CLIENT GOLD"

 • Regulament ESTI CLIENT GOLD
 • Act aditional nr 1
 • Act aditional 2
 • Act aditional 3
 • Act aditional 4

Campania se desfășoară în perioada 11 februarie 2023 – 02 iulie 2023, în fiecare zi de sambătă și duminică, precum și în zilele de 14 aprilie, 17 aprilie, 1 mai, 1 iunie, 5 iunie 2023. Participanții beneficiază în perioada de desfășurare a Campaniei de prețuri reduse la achiziția carburanților ecto prin intermediul cardului de loialitate CLUB LUKOIL.

Campania se adreseaza tuturor participanților care achiziționează prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL, din stațiile de distribuție carburanți din rețeaua LUKOIL Romania menționate în Anexa nr. 1, carburanți ecto, respectiv motorină ecto Super Diesel și benzină Ecto 100 în perioada de valabilitate a Campaniei.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „În week-end la carburanții ecto ai prețuri mai mici pe cardul de loialitate" și în actul adițional.

 • Regulament Campanie
 • Anexa 1

22.11.2021 — 02.07.2023

Cardul CLUB LUKOIL îți aduce un discount de 10 bani la fiecare litru de GPL achiziționat.

Campania este adresată persoanelor deținătoare de carduri de loialitate CLUB LUKOIL care achiziționează, în perioada de valabilitate a Campaniei, din cadrul oricărei stații de distribuție carburanți a LUKOIL România, GPL AUTO prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL.

 • Regulamentul campaniei
 • Act aditional 1
 • Act aditional 2
 • Act aditional 3
 • Anexa 1 - lista benzinarii

26.09.2022 — 30.06.2023

 Campania este adresată persoanelor fizice si categoriilor de Profesionisti nominalizate de catre Organizator, care au incheiat cu acesta din urma "Conventii pentru emiterea si utilizarea cardurilor partener" care dețin un card de loialitate CLUB LUKOIL care achiziționează, în perioada de valabilitate a Campaniei, din cadrul oricărei stații de distribuție carburanți a LUKOIL România, GPL AUTO prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL.

Pentru persoanele fizice :

participanții beneficiază, în perioada de desfășurare a Campaniei, de o reducere de 10 bani/litru la achiziția de GPL AUTO prin intermediul cardului de loialitate CLUB LUKOIL.

Pentru profesionisti:

participanții beneficiază, în perioada de desfășurare a Campaniei, 17.02.2023-30.06.2023, de o reducere de 5 bani/litru la achiziția de GPL AUTO prin intermediul cardului de loialitate CLUB LUKOIL.

Reducerea acordată în baza prezentului Regulament este calculată față de prețul afișat în cadrul SDC LUKOIL și se cumulează cu reducerea de 10 bani/litru acordata în baza Regulamentului Campaniei „Reduceri de preț la GPL AUTO pentru posesorii de card CLUB LUKOIL", pentru persoane fizice si cu reducerea de preț la achiziția GPL AUTO în baza condițiilor contractuale agreate, pentru profesionisti.

 • Regulament campanie
 • Act aditional 1
 • Act aditional 1 parteneri
 • Act aditional 2
 • Act aditional 2 parteneri
 • Act aditional 3
 • Act aditional 4
 • Act aditional 5
 • Anexa 1 - Lista statii GPL
 • Regulament campanie Card Profesionisti