LUKOIL ROMANIA S.R.L.
LUKOIL ROMANIA S.R.L.

Promoții

01.11.2021-30.04.2022

În perioada 1 noiembrie 2021 - 30 aprilie 2022, toate persoanele fizice care dețin un card de loialitate activat pină la data de 31 octombrie 2021 inclusiv, la data de 1 noiembrie 2021 vor fi înscrise direct în categoria GOLD și vor beneficia de regulile de acumulare a Punctelor la efectuarea de tranzacții în stațiile de distribuție carburanți LUKOIL România, prevăzute pentru această categorie in art. 6.2 din Regulamentul Programului de Fidelizare (numărul de Puncte acordate la tranzacții) sau toate persoanele fizice care dețin un card de loialitate neactivat, pe care il activează pină la data de 30 aprilie 2022 inclusiv, la data activării vor fi înscrise direct în categoria GOLD și vor beneficia in consecinta de regulile de acumulare a Punctelor la efectuarea de tranzacții în stațiile de distribuție carburanți LUKOIL România, prevăzute pentru această categorie in art. 6.2 din Regulamentul Programului de Fidelizare.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „ESTI CLIENT GOLD"

  • Regulament ESTI CLIENT GOLD

01.11.2021-31.05.2022

În perioada 1 noiembrie 2021 - 31 mai 2022, toate persoanele fizice care dețin un card de loialitate, pe care l-au ridicat din orice stație de distribuție carburanți a LUKOIL România și care la data  de început a Campaniei, încă nu este activat prin înregistrarea pe site-ul www.club-lukoil.ro, sau aplicatia mobila LUKOIL Romania, în cadrul duratei Campaniei intră in posesia unui Card de loialitate, pe care il ridică din orice stație de distribuție carburanți a LUKOIL România, în cadrul duratei Campaniei, activează Cardul de loialitate respectiv, prin înregistrare prin intermediul aplicației mobile LUKOIL România sau pe site-ul www.club-lukoil.ro, primesc automat pe Cardul de Loialitate, la finalizarea cu succes a activării, 1000 (o mie) de Puncte, care pot fi utilizate de acesta exclusiv în stațiile de distribuție carburanți LUKOIL România, pentru achiziția de carburanți respectiv alte produse si servicii din stațiile de distribuție carburanți a LUKOIL România, cu excepția țigaretelor, vignetelor, PEAJului, altor taxe de drum, incărcărilor electronice.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „Castiga 1000 de puncte la activare!"

  • Regulament CASTIGA 1000 DE PUNCTE LA ACTIVARE!

Campania se desfășoară în perioada 1 noiembrie 2021 - 31 ianuarie 2022. Participanții care achiziționează cinci fise aferente serviciilor din cadrul spălătoriilor auto din rețeaua LUKOIL România, folosind același card de loialitate, beneficiază de a șasea fisă gratuită, în perioada de desfășurare a Campaniei.

Campania se adresează tuturor participanților care achiziționează prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL, din stațiile de distribuție carburanți din rețeaua LUKOIL România menționate în Anexa nr. 1.

Detalii оn Regulamentul Campaniei – „Cumperi 5 fise și o primești pe a șasea gratis în spălătoriile LUKOIL România"

  • Regulament campanie spalatorie 5+1
  • Anexa 1 lista statii promotia spalatorie 5+1

Campania se desfășoară în perioada 1 noiembrie 2021 - 31 decembrie 2021. Participanții care achiziționează cinci produse tip Café Lungo sau Café Lungo Lapte, folosind același card de loialitate, beneficiază de a șaselea produs gratuit, la alegere din cele menționate la art. VI pct. 2 din Regulamentul campaniei "Gust și energie la puterea a 6-a" în perioada de desfășurare a Campaniei.

Campania se adresează tuturor participanților care achiziționează prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL, din stațiile de distribuție carburanți din rețeaua LUKOIL România menționate în Anexa nr. 1.

Detalii în Regulamentul Campaniei – "Gust și energie la puterea a 6-a"

  • Regulament campanie Gust si Energie la puterea a 6 a
  • Anexa 1 lista statii promotia Gust si energie la puterea a 6-a

Campania se desfășoară în perioada 22 noiembrie 2021 – 30 iunie 2022, în fiecare zi de sambătă și duminică, precum și în zilele de 30 noiembrie, 1 decembrie 2021, 24 ianuarie, 22 aprilie, 25 aprilie, 1 iunie și 13 iunie 2022. Participanții beneficiază în perioada de desfășurare a Campaniei de prețuri reduse la achiziția carburanților ecto prin intermediul cardului de loialitate CLUB LUKOIL.

Campania se adreseaza tuturor participanților care achiziționează prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL, din stațiile de distribuție carburanți din rețeaua LUKOIL Romania menționate în Anexa nr. 1, carburanți ecto, respectiv motorină ecto Super Diesel, benzină Ecto Plus 95 și benzină Ecto 100 în perioada de valabilitate a Campaniei.

Detalii în Regulamentul Campaniei - „În week-end la carburanții ecto ai prețuri mai mici pe cardul de loialitate" și în actul adițional.

  • Regulament Campanie
  • Anexa 1 - lista benzinarii

22.11.2021 — 30.06.2022

Cardul CLUB LUKOIL îți aduce un discount de 10 bani la fiecare litru de GPL achiziționat.

Campania este adresată persoanelor deținătoare de carduri de loialitate CLUB LUKOIL care achiziționează, în perioada de valabilitate a Campaniei, din cadrul oricărei stații de distribuție carburanți a LUKOIL România, GPL AUTO prin intermediul cardurilor de loialitate CLUB LUKOIL

  • Regulamentul campaniei
  • Anexa 1 - lista benzinarii