LUKOIL ROMANIA S.R.L.
LUKOIL ROMANIA S.R.L.

Noutati

LUKOIL S-A CLASAT PE PRIMELE LOCURI ÎN TOPURILE NAȚIONALE DIN ROMÂNIA

{ 21.11.2018 0:00:00 }

​LUKOIL România S.R.L. și rafinăria «PETROTEL-LUKOIL» (societățile Grupului «LUKOIL») s-au clasat în vârful «Topului Național al Firmelor din România», organizat de către Camera de Comerț și Industrie din România. LUKOIL România S.R.L. al treilea an consecutiv ocupă locul I la nominalizarea «Vânzarea cu amănuntul a carburanților pentru mijloace de transport în magazinele specializate», iar PETROTEL-LUKOIL – între cele mai mari companii din Romania în domeniul de producere a produselor petroliere.

LUKOIL este în fruntea clasamentului celor mai de succes companii din România la următorii parametri: rezultatele economice pentru anul 2017, spiritul antreprenorial, investiții în tehnologii inovatoare, codul de conduită în afaceri.

Premierea câștigătorilor Ediției a XXV-ea a Concursului organizat de Camera Națională de Comerț și Industrie a României a avut loc la București cu participarea Președintelui României, Klaus Iohannis.

LUKOIL România S.R.L., de asemenea, s-a clasat pe prima poziție în aceeași categorie a Camerei Regionale de Comerț și Industrie a municipiului București, fapt care confirmă nivelul înalt al societății în acest domeniu concurențial de afaceri.

Rafinăria «PETROTEL-LUKOIL» a ocupat din nou primul loc în ​clasamentul celor mai buni producători de produse petroliere la nivelul județului Prahova și a primit, de asemenea, o Diplomă de Onoare pentru ​ «Responsabilitatea socială» și Premiul Investitorului.


  • Știre în formatul PDF

Ați putea fi interesat(ă)