INFORMARE

LUKOIL România S.R.L., o societate organizată și funcționând în conformitate cu legile române, cu sediul în București, Strada Siriului Nr 20, Corp A, Sector 1, Telefon: +40 21 227 21 06, înregistrată la Registrul Comerțului București sub numărul J40/4469/1998, având Cod de Identificare Fiscală RO10547022, capital social 399.450.140 lei, prin reprezentant legal ("Societatea"),

Prin prezenta dorim să informăm toate persoanele interesate, cu privire la o tentativă de fraudă împotriva Societății și a clienților săi. Din informațiile deținute de Societate, o serie de clienți ai Societății au primit în cursul ultimelor zile, notificări cu privire la schimbarea contului bancar în care acestea ar urma să efectueze plățile în conformitate cu contractele în derulare.

În cazul în care ați primit o astfel de notificare, vă rugăm să nu dați curs solicitării și să luați legătura cu persoana de contact din cadrul Societății, pentru a verifica validitatea informațiilor primite.

Dorim să informăm că Societatea a demarat toate măsurile necesare, în conformitate cu prevederile legale aplicabile, pentru a limita prejudiciul și a atrage răspunderea persoanelor responsabile.


Dragi clienți,
De la o zi la alta, modul nostru de viață s-a schimbat, dar cu toții trebuie să ne adaptăm și să jucăm fiecare responsabil, rolul nostru în încetinirea răspândirii noului coronavirus.
Dorim vă aducem la cunoștință că implementăm și asigurăm prin măsurile luate, toate condițiile de siguranță atât pentru angajați, cât și pentru clienții benzinăriilor.
- Am instruit angajații din benzinării asupra măsurilor de prevenție împotriva răspândirii Covid 19.
- Am asigurat echipamentele necesare prevenției și produsele de dezinfecție în cadrul stațiilor de distribuție carburanți;
- Monitorizăm zilnic starea de sănătate a angajaților din benzinării.
- Aplicăm măsuri de igienă suplimentare pentru toate suprafețele de contact din fiecare stație de distribuție carburanți, printre care:

- Curățăm periodic și dezinfectăm POS-urile bancare, tejgheaua, zona gastro, ușile frigiderelor, rafturile din magazin, toaletele, pistoalele pompelor, spațiile complementare;
- Angajații noștri poartă mască și mănuși, iar la casele de marcat am instalat paravane protectoare din plexiglas.
- În barurile și restaurantele noastre am implementat noi reguli: produsele se vor servi numai la pachet, iar cafea servim numai în pahare de carton de unică folosință.
- Urmărim cu atenție indicațiile autorităților și ne adaptăm rapid.

Vă rugăm să respectați următoarele măsuri de prevenție și igienă:
- Purtați masca obligatoriu la intrarea în magazinul benzinăriei, acoperiți bine nasul și gura.
- Nu intrați în magazinul stației de distribuție mai mult de 2 persoane concomitent.
- Păstrați o distanță de minimum 2 m față de persoana aflată în fața voastră;
- Spălați des mâinile cu apă și săpun sau igienizați-le cu dezinfectant pentru mâini;
- Igienizați-vă mâinile după utilizarea banilor;
- Nu vă atingeți nasul, ochii și gura dacă nu v-ați igienizat mâinile;
- Nu tușiți sau strănutați în palme, alegeți varianta corectă: pliul cotului;
- Folosiți un șervețel pentru strănut și igienizați mâinile după ce îl aruncați la gunoi;
- Limitați contactul cu persoane care prezintă semne de infecție;
- Folosiți mănușile de unică folosință aflate la pompe, utilizându-le strict pentru alimentarea cu carburant. 

Va mulțumim că alegeți să fiți clienții noștri!
Multă sănătate, drum bun și vă așteptăm pe la noi!

Sănătate înainte de toate!

 


LUKOIL România S.R.L.
LUKOIL România S.R.L.

Având 310 stații de distribuție carburanți dispuse pe întreg teritoriul țării, LUKOIL România este o prezență semnificativă pe piața de profil din România. În stațiile de distribuție LUKOIL România își desfășoară activitatea peste 3000 de angajați. Vă așteptăm în fiecare zi în benzinăriile noastre, pregătiți să vă oferim o gamă variată de produse și servicii!