LUKOIL România S.R.L.
LUKOIL România S.R.L.

Având 315 stații de distribuție carburanți dispuse pe întreg teritoriul țării, LUKOIL România este o prezență semnificativă pe piața de profil din România. În stațiile de distribuție LUKOIL România își desfășoară activitatea peste 3000 de angajați. Vă așteptăm în fiecare zi în benzinăriile noastre, pregătiți să vă oferim o gamă variată de produse și servicii!

Stimati Clienti,

Pe perioada 01.10.2022-31.12.2022, venim în întâmpinarea celor stipulate in OUG nr. 106/2022 pentru susținerea acordării de reduceri ale prețurilor la benzină și motorină, astfel cum aceasta a fost modificata si completata prin OUG nr. 131/2022, și acordăm o reducere de 0.50 lei/litru, față de prețul valabil la pompă în momentul realizării achiziției, pentru achizițiile făcute de catre clienții finali pentru consumul propriu sau de catre operatorii economici autorizati. Din această reducere, 0.25 lei/litru este suportată de bugetul de stat.

OUG nr. 106/2022 pentru susținerea acordării de reduceri ale prețurilor la benzină și motorină prevede ca pe perioada de aplicare a acestei reduceri, benzinăriile sa afișeze pe totem prețul care include această reducere de preț, iar în sistemul de gestiune și la pompă va fi înscris prețul de vânzare fără reducerea comercială. De asemenea, reducerea de preț trebuie evidențiată distinct pe bonuri fiscale și/sau facturi. La vanzarile pe baza de bonuri de valoare pentru carburanti auto, reducerea de pret va fi acordata prin livrarea unei cantitati suplimentare, corespunzatoare contravalorii reducerii, aceasta nefiind evidentiata pe bonuri fiscale și/sau facturi.

Ce inseamna asta:

Pe totem vom expune pretul deja redus cu 0.50 lei/litru fata de pretul intregistrat in sistemul de gestiune;

Pe pompa vom afisa pretul intreg, fara reducere aplicata, egal cu cel inregistrat in sistemul de gestiune, prin urmare pretul la pompa afisat va fi cu 0.50 lei/litru mai mare decat cel de la totem, pentru acelasi produs;

  • Pe bonul fiscal, in afara de elementele specifice, veti avea urmatoarele informatii:

    • Pretul din sistemul de gestiune;

    • Volumul alimentat

    • Valoarea la pret intreg din sistem gestiune

    • Reducerea 0.50 lei litru egala cu volumul alimentat inmultit cu 0.50 lei/litru.

Mulțumim pentru cumpărături și drum bun!