INFORMARE !

Dorim să informăm toate persoanele interesate, cu privire la o tentativă de fraudă împotriva clienților LUKOIL România. Avem cunoștință de faptul că în mediul online a apărut o informație falsă, conform căreia în cadrul benzinăriilor LUKOIL România s-ar desfășura un concurs cu premii constând în cupoane pentru alimentarea cu diferite cantități de carburant.

Menționăm că LUKOIL România nu promovează campanii și promoții în mediul online DECÂT pe site-ul propriu – www.lukoil.ro și pe pagina oficială de Facebook – fb.com/LUKOILRomania.

Societatea a demarat toate măsurile necesare, în conformitate cu prevederile legale aplicabile, pentru a atrage răspunderea persoanelor responsabile.

LUKOIL România S.R.L.
LUKOIL România S.R.L.

Având 312 stații de distribuție carburanți dispuse pe întreg teritoriul țării, LUKOIL România este o prezență semnificativă pe piața de profil din România. În stațiile de distribuție LUKOIL România își desfășoară activitatea peste 3000 de angajați. Vă așteptăm în fiecare zi în benzinăriile noastre, pregătiți să vă oferim o gamă variată de produse și servicii!