LUKOIL ROMANIA S.R.L.
LUKOIL ROMANIA S.R.L.

Noutati

LUKOIL s-a clasat pe primele locuri în TOP-urile naționale Firmelor Românești

{ 08.11.2019 0:00:00 }

​Pe 8 noiembrie, au fost premiați câștigătorii celei de-a XXVI-a ediții a Topului Firmelor, organizat de Camera Națională de Comerț și Industrie a României. LUKOIL România S.R.L. (face parte din Grupul LUKOIL) pentru al patrulea an consecutiv a ocupat locul I printre cele mai mari întreprinderi din România la calificativul „Companii naționale de top din România".

Întreprinderea a câștigat la categoria „Vânzarea cu amănuntul a carburantului pentru mijloace de transport în magazine specializate".

PETROTEL-LUKOIL tradițional a ocupat locul I între întreprinderile mari în domeniul procesării, producătorilor de carburanți.

LUKOIL este în fruntea clasamentului celor mai de succes companii de pe teritoriul României după următorii parametri: rezultatele economice conform indicatorilor pentru anul 2018, spiritul antreprenorial, investiții în tehnologii inovaționale, comportamentul etic în afaceri.

Nivelul și importanța evenimentului, de această dată, a fost accentuată prin participarea Președintelui României, Klaus Johannis.

Pe 31 octombrie LUKOIL România S.R.L. i-a fost acordat primul loc în aceeași categorie și de Camera Regională de Comerț și Industrie București, ceea ce confirmă nivelul Companiei pe o piață extrem de competitivă.

La rândul său, pe 29 octombrie, în cadrul unui concurs similar, desfășurat de către ​Camera de Comerț și Industrie a județului Prahova, PETROTEL-LUKOIL s-a clasat în fruntea topului firmelor județului în domeniul „Industrie" la categoria – producția carburanților.


  • Știre în formatul PDF

Ați putea fi interesat(ă)